Недатовані щоденники та записники – максимальна свобода без прив’язки до дати

Недатовані щоденники та записники

Огляд найпопулярніших недатованих моделей на 2023 рік

Планувати зустрічі та наради, фіксувати ідеї та інсайти, складати графіки та просто мріяти… Для буденних та далекоглядних цілей потрібний планувальник. Справжній. Паперовий. З приємною на дотик обкладинкою та характерним ароматом сторінок.

Чому недатований планувальник потрібний кожному

Складання планів та стратегій має набагато важливіше значення, ніж нам може здатися на перший погляд. Його найвизначніша функція – впорядкування. Коли перед нами нависає величезний клубок справ, інколи навіть опускаються руки. Коли я все це встигну? Може все облишити? З чого починати?

Планування – це чарівний інструмент, який допомагає розкласти все по поличках навести лад із думками. Складаючи список справ, ми можемо візуально оцінити їхню кількість, терміновість та розсортувати ієрархічному порядку. 

За допомогою ручки та записника ми перетворюємо невизначений хаос на чіткий план дій, окреслюємо напрямок руху, розставляємо пріоритети. 

Що записувати в щоденнику

  • Плани на майбутнє. Робочі та особисті. Заплановані візити, дзвінки, зустрічі, задачі тощо.
  • Списки справ, дій, покупок. Це перевірений роками спосіб не забути та випадково не проґавити щось значуще.
  • Думки, осяяння, мрії. Коли в голові миттєво вмикається та сама лампочка з геніальною ідеєю, важливо, щоб було куди її записати.
  • Спогади. Адже з часом деталі стираються з пам’яті. Закарбуйте їх на майбутнє.

Переваги недатованих щоденників

Недатовані моделі – це максимально динамічний, адаптивний та гнучкий інструмент планування та фіксації інформації.

Кожен день не схожий на попередній.  І хоча у будь-якій добі однакова кількість годин, насиченість подіями та справами може бути зовсім різною. В один із днів може відбуватися купа зустрічей та подій, а інший порадує нас блаженним спокоєм та розміреністю. Тож і на сторінках нашого планувальника кожен день може залишати різний слід.  Інколи – на сторінку, інколи – на декілька, а деколи – й зовсім не містити подій, які потрібно нотувати.

Недатований щоденник чи щотижневик – це можливість почати планування з будь-якого дня, не чекаючи Нового року. Почніть вести записник хоч сьогодні, хоч завтра, хоч в наступну середу. Пропустили декілька днів? Чудово! Недатований формат ні в чому вас не обмежує та ні до чого не прив’язує. А отже, такі моделі планувальників можна дарувати друзям та колегам на будь-яке свято та без спеціального приводу.

Недатовані щоденники та щотижневики BRUNNEN

Традиційна німецька якість відображена в кожній деталі. Гладенький європейських папір виготовляється за унікальною технологією. Ексклюзивне кріплення аркушів гарантує чудовий вигляд виробу в процесі користування. Статусні презентабельні обкладинки, до яких приємно торкатися. Легендарна історія та її бездоганне втілення. Доскональність, яку цінують у всьому світі.

Недатовані щоденники для чоловіків

Особистий щоденник для чоловіка BRUNNEN – це база, фундамент, основа. Продумані моделі зі зручним функціоналом та відповідним дизайном. Статусний діловий щоденник чи повсякденний записник для чоловіка з колекції BRUNNEN – справжній маст-хев.

Щоденник недатований Агенда

Неперевершений тандем класичного внутрішнього блоку та розмаїтої палітри трендових обкладинок. Кожному дню присвячена окрема сторінка. Лініювання чітке та виразне, в сіро-бордовій колірній палітрі. Передбачений корисний інформаційний блок, поля для нотаток та сторінки загального планування. Для зручної навігації – закладка-ляссе та перфоровані куточки. 

Недатований щотижневик Smart

Розумний. Продуманий. Багатофункціональний. Щотижневик та записник «2-в-1», в якому зручно планувати та робити довільні записи. Ідеально підходить для творчих багатогранних особистостей.

Сірий друк стильно та вишукано виглядає на тлі ніжних кремових сторінок.

Формат щотижневика – «тиждень на розвороті», а блокнот має універсальне лініювання в клітинку.

Тверда палітурка, фіксуюча вертикальна тасьма, петля для ручки та дві закладки-ляссе: кожна деталь – для максимальної зручності.

Записні книги BRUNNEN

Записна книга – максимально універсальний формат для записів. Жодних обмежень для творчості чи розрахунків. Ідеальний простір для ваших думок та спогадів. На розкішних сторінках ваш почерк буде виглядати по-особливому гарно.

Компаньон – постійна модель в асортименті BRUNNEN. Популярна європейська модель з лаконічним стриманим дизайном.

Меліса – класична модель в широкому форматі А4.

Обирайте обкладинку та лініювання на свій смак та для будь-якої потреби. Записні книги BRUNNEN  є:

  • В лінію – для текстів, нотувань, мемуарів тощо.
  • В клітинку – універсальний формат, який підходить для записів та розрахунків.
  • В крапку – трендові моделі, які підходять для будь-яких нотаток та замальовок, леттерінгу, а також – для ведення щоденника в популярній техніці Bullet Journal.

Недатовані щоденники та записні книги BRUNNEN – німецька класика планування, яка поєднує вікові традиції та сучасність.

Також може бути цікаво

Будь-які життєві зміни та будь-які великі справи починаються з ретельного планування. Адже з планом простіше розрахувати свої сили та прийняти стратегічно важливе рішення.

Бажаєте ефективно вести записи та нічого не забути? Тоді коледж-блок Brunnen — те, що вам потрібно! Цей зошит на спіралі поєднує функціональність, неперевершену німецьку якість та стильний дизайн.

Чи можна знайти ідеальний планер-щоденник 2022 для яскравої творчої особистості? З BRUNNEN можливо усе. Цього року в українській колекції дебютує унікальна європейська модель у революційному форматі планера.