5 причин, чому щоденник Brunnen залишається ефективним інструментом планування в 2021 році

Brunnen ефективний інструмент планування в 2021 році

Смартфони, ноутбуки, планшети — гаджети з нами цілий рік 24/7. Ми з ними засинаємо і прокидаємося, плануємо в них зустрічі і шукаємо в інтернеті, як цікаво провести вихідні. На перших порах ми були зачаровані! Такі корисні і зручні штуки, які замінюють масу всього. Але сьогодні почали розуміти, що гаджети — не панацея. Людський мозок повинен творити, а смартфони часто від цього відволікають інформаційним шумом.

Ні на йоту не применшуємо користі високотехнологічних пристроїв. Але акцентуємо, чому в XXI столітті паперовий носій все ще залишається надійним помічником для планування.

5 причин вести паперовий щоденник Brunnen:

  1. У щоденника ніколи не сяде батарейка. Адже недарма кажуть: «Написавши пером, не витягнеш і волом». Навіть якщо — тривала поїздка без можливості зарядити смартфон, раптова поломка гаджета або пропав інтернет. Датований щоденник 2021 допоможе все тримати під контролем.
  2. Доведено вченими — писати від руки корисно для мозку. Записане олівцем або кульковою ручкою на гладких сторінках запам'ятовується краще, ніж надруковане на клавіатурі.
  3. Більше свободи. У щоденнику ви можете доповнювати записи малюнками, графіками, малювати покажчики і стрілки, використовувати схеми, які зрозумілі тільки вам. Щоб теж саме здійснити в електронному планувальнику, потрібно, як мінімум, освоїти спеціальні програми.
  4. Ви не втратите жодної ідеї: опишіть тезисно, замалюйте, напишіть основну думку і поруч лампочку, головне — зловіть ідею за хвіст і зафіксуйте. Не варто покладатися на свою пам'ять. Краще носіть з собою кишеньковий щотижневик 2021.
  5. Щоденник залишається доступним, при цьому статусним і корпоративним подарунком, який підкреслює стиль. Складно собі уявити стіл керівника без планера 2021, як і те, що на планерці всі роблять записи тільки в смартфонах.

BRUNNEN 2021 ГРАФО PASTEL FLOWERS

Що пропонує Brunnen на 2021 рік?

Якщо говорити про класифікацію, то вона залишилася колишньою. Все різноманіття моделей можна розділити на 3 великі групи:

  • Класичні моделі
  • Європейські моделі
  • Кишенькові моделі

У кожній з них — десятки видів обкладинок, які дозволять підкреслити характер, стиль, сподобаються візуально і тактильно.

Разом з цим, хочемо виділити щоденники 2021, які мотивують і заряджають яскравими і стильними обкладинками.

І щоденники в обкладинці Torino Trend, які впевнено стають хітами продажів вже не один рік поспіль.

Звичайно ж, при цьому залишилися моделі преміальної якості в шкіряних обкладинках і більш універсальні і спокійні офісні варіанти.

Підсумуємо словами бізнес-тренера і мільйонера Брайана Трейсі: «Думайте на папері. Кожна хвилина, витрачена на планування, економить 10 хвилин при здійсненні плану».

BRUNNEN 2021 TORINO TREND

Впевнені, що з німецькими щоденниками Brunnen ви заплануєте свій успіх і досягнете його!

Також може бути цікаво

Бажаєте ефективно вести записи та нічого не забути? Тоді коледж-блок Brunnen — те, що вам потрібно! Цей зошит на спіралі поєднує функціональність, неперевершену німецьку якість та стильний дизайн.

Планувати зустрічі та наради, фіксувати ідеї та інсайти, складати графіки та просто мріяти… Для буденних та далекоглядних цілей потрібний планувальник. Справжній. Паперовий. З приємною на дотик обкладинкою та характерним ароматом сторінок.

Чи можна знайти ідеальний планер-щоденник 2022 для яскравої творчої особистості? З BRUNNEN можливо усе. Цього року в українській колекції дебютує унікальна європейська модель у революційному форматі планера.