Записні книги та недатовані щоденники BRUNNEN – вільний простір для планування

Записні книги та недатовані щоденники BRUNNEN

Думки – ніби птахи: несподівано прилітають та невловимо зникають при першому подиху вітра чи шурхотінні трави. Як не встиг зафіксувати – тільки згадуй потім якою гарною та граційною була ідея. Так само з планами, списками справ та творчими думками. Що записав – то твоє. Що не встиг – то кануло у вічність, залишивши по собі щемливе відчуття втраченої можливості.

Саме тому важливо завжди мати під рукою паперового помічника, який запам’ятає усе, що ви йому довірите.

Щоденники для чоловіків – незамінний асистент, який щодня має бути поруч. Адже у щоденному потоці справ усі думки та ідеї пролітають перед очима як пришвидшені титри після закінчення фільму.

Недатовані щоденники: різновиди, особливості та переваги

Недатовані щоденники можуть відрізнятися за типом та дизайном обкладинки, щільністю аркушів, форматом та оздобленням. Та в усіх недатованих щоденників є одна спільна риса – відсутність датування на сторінках.

Це означає, що лише власникові щоденника до снаги обирати, скільки рядків, сторінок чи навіть цілих аркушів варто приділити кожному дню. Тільки хазяїну щоденника під силу обирати, в який день починати планування, а в який закінчувати.

Вирішили зробити перерву? Жодна сторіночка не пустуватиме під час вашого відпочинку. Проставляйте дати лише тих днів, у які збираєтесь втілювати свої плани.

Щоденники ділові для чоловіків – невід’ємна складова робочого процесу. Вони створені для того, щоб приносити користь кожною своєю сторінкою.

Записні книги BRUNNEN – універсальні, стильні, незамінні

Записник для чоловіка – це важлива частина іміджу та відданий помічник у робочих справах. І обираючи паперового асистента, важливо орієнтуватися на смаки та звички його майбутнього господаря. Але одна риса залишається незмінною при виборі записника – це висока якість, яка подарує задоволення від щоденного користування та підкреслить високий статус свого володаря.

  • Записна книжка Компаньйон — класична європейська модель, яка представлена у різних форматах та варіантах лініювання.
  • У лінію – ідеальний варіант для запису текстів та створення нотаток.
  • У клітинку – універсальний варіант для речень та розрахунків.
  • У крапку – супер-сучасний формат, який підходить для фіксації будь-якого типу інформації, а також – для ведення щоденника у трендовій техніці Bullet Journal.

Записна книжка А4 — максимально великий формат для ведення журналів та щоденних записів, макетів, списків, карток бажань, мудбордів.

Які недатовані щоденники та записні книги BRUNNEN подарувати чоловікові

Особистий щоденник – індивідуальний простір для ідей та планів. Діловий щоденник недатований допоможе впорядкувати життя та вдало організувати усі цілі.

Агенда – бездоганний недатований щоденник. Він має продуманий внутрішній блок у форматі «день на сторінці». Висока якість паперу, компактний розмір, дизайн на будь-який смак. Тож обрати щоденник у подарунок чоловікові буде легко.

Зверніть увагу на моделі Агенда в обкладинках:

  • Aluminium: статусна металева обкладинка оформлена в стилі футуристичного мінімалізму.
  • Flex – ефектна гнучка обкладинка.
  • Miradur – класичне оздоблення, приємна на дотик текстура, великий вибір кольорів.
  • Torino - стильна, сучасна і приємна на дотик обкладинка, представлена в різних колірних варіаціях.

Усі щоденники недатовані BRUNNEN виготовляються у Німеччині, а маркування Made in Germany – відомий символ бездоганної якості.

Якщо вас цікавить питання, де можна придбати оригінальний брендовий щоденник або записну книгу BRUNNEN – ознайомтеся з повним асортиментом на офіційному сайті brunnen.com.ua. Купуйте тільки оригінальні щоденники та записники у перевірених продавців. З назвами авторизованих магазинів можна ознайомитися у розділі «Де купити».

Також може бути цікаво

Відчувати себе унікальним та насолоджуватися кожною хвилиною навчання. З коледж-блоками BRUNNEN ти переглянеш свої погляди на студіювання.

Коли придворні короля Людовика XVII обмінювалися записками, то навіть не підозрювали, що введуть «моду» на блокноти.
Для зручності листочки для записів стали збирати під однією обкладинкою.

Смартфони, ноутбуки, планшети — гаджети з нами цілий рік 24/7. Ми з ними засинаємо і прокидаємося, плануємо в них зустрічі і шукаємо в інтернеті, як цікаво провести вихідні.