Досконалість у деталях: нова колекція BRUNNEN 2024

Досконалість у деталях: нова колекція BRUNNEN 2024

Відданість традиціям і втілення найсвіжіших модних тенденцій: ці грані розквітають в нових щоденниках від BRUNNEN. Консервативна німецька якість представлена в оновленому трендовому вбранні, яке максимально розкриває потенціал ділових планувальників. Різноманіття кольорів обкладинок дозволяє обрати ідеальний BRUNNEN для кожного. У кожного щоденника та щотижневика – своя душа та свій стиль.

Легендарні щоденники BRUNNEN давно підкорили Європу та вже 25 років представлені на ринку України. Такі різнобічні і такі незамінні. Кожна з моделей наділена своїм унікальним особистим стилем. BRUNNEN — досконалість в деталях та вірність віковим традиціям якості.

  • Датовані моделі для бездоганно точного планування та недатовані – для вільних творчих натур.
  • Різні формати: від компактних кишенькових до широкоформатних А4.
  • Різноманітні варіанти організації внутрішнього блоку: з детальним плануванням кожного дня на окремій сторінці чи лаконічного планування тижня на розвороті.
  • Приголомшлива феєрія обкладинок: різні текстури та кольори. Статусні ділові моделі та надихаючі креативні оздоблення. 
  • Бездоганне тиснення на будь-який смак: лаконічне сліпе, вишукане срібне та розкішне золоте. Ви можете обрати модель з дизайнерським тисненням BRUNNEN, а також замовити тиснення власного логотипу.
  • Унікальна якість: європейський папір, ідеальне лініювання, ексклюзивне кріплення сторінок. Продукція BRUNNEN призначена для того, щоб дарувати радість щодня. Кожен товар довго зберігає свою первинну красу.

Ви завжди на крок попереду, плануючи справи з BRUNNEN

Класичні моделі

Колекція 2024 року – це:

1. Класичні моделі – для поціновувачів традицій. Щоденники, перевірені часом та досвідом. Ідеальні помічники в плануванні робочих та творчих процесів.

  • Щоденник Стандарт – фундаментальна модель, представлена у найбільшому різноманітті обкладинок.
  •  Датований щотижневик Бюро – допомагає контролювати завдання на весь тиждень та вишукано підкреслює ваш статус.
  • Датований планінг – зручний формат для офісу, який дозволяє планувати день, тиждень або відразу місяць.

2. Європейські моделі – щоденники та щотижневики, які першими дізнаються про плани європейців. Це і багатофункціональні щоденники/щотижневики ЕuroКомпаньйон, і довгостроковий планувальник для впевнених стратегів, розрахований на 10 років.

3. Кишенькові моделі – вірні помічники, які завжди поруч. Завдяки компактному формату, їх зручно брати з собою, де б ви не були.

Що нового в колекції 2024 року?

Нові моделі BRUNNEN 2024

  • Традиційні моделі, які стали невід’ємною частиною офісного життя.
  • Оновлені дизайни: для успішних і креативних.
  • Одноколірний друк внутрішнього блоку: трендовий мінімалізм, який налаштовує на продуктивну працю.
  • Усі моделі – без російської мови.

Відкрийте новий рівень продуктивності з новою колекцією щоденників від BRUNNEN 2024.

Також може бути цікаво

Планувати зустрічі та наради, фіксувати ідеї та інсайти, складати графіки та просто мріяти… Для буденних та далекоглядних цілей потрібний планувальник. Справжній. Паперовий. З приємною на дотик обкладинкою та характерним ароматом сторінок.

Щасливим бути просто – саме про це бренд GAPCHINSKA.

Життєрадісна і світла, населена кумедними і зворушливими малюками, які демонструють як можна радіти життю, кохати і піклуватися.

Смартфони, ноутбуки, планшети — гаджети з нами цілий рік 24/7. Ми з ними засинаємо і прокидаємося, плануємо в них зустрічі і шукаємо в інтернеті, як цікаво провести вихідні.